Hej! Välkommen till Skolrek!

Skolrek gör det enklare för dig som förälder och elev att välja rätt skola. Men vi behöver din hjälp. Ge ditt omdöme om just din skola så kan vi tillsammans höja kvaliteten på Sveriges alla skolor.

Skolrek är en 100 % oberoende plattform som samlar information och åsikter om allt från lokaler och utrustning till lärare och hur man hanterar mobbning. Alla omdömen är viktiga och behövs för att skapa mer transparens och förtroende i samhället. Det tjänar både elever, föräldrar och lärare på.

Till dig som är elev eller förälder

Att välja skola kan vara knepigt. För att kunna ta smartare beslut får du på Skolrek lära dig mer om olika skolor samt ta del av omdömen från föräldrar och elever. Om du skapar ett konto hos oss, kan du även ge betyg till din skola och bidra med dina åsikter. Vill du veta mer om hur det fungerar? Läs mer här.

Till dig som jobbar på skolan

För att kunna förbättra skolans anseende och popularitet är det viktigt att lyssna på åsikter från föräldrar och elever. Genom att skapa konto hos oss, kan du ladda upp bild, lägga in information samt svara på kommentarer. Är du ansvarig för din skola?